Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mobilizare IMPRESIONANTĂ pentru românul care voia să îşi vândă animalele pentru soţia sa bolnavă. Românii de pretutindeni au postat dovada donaţiilor
WhatsApp
Cazul bărbatului care voia să îşi vândă toate animalele din curte pentru a-şi ajuta soţia bolnavă a impresionat românii de pretutindeni, care s-au mobilizat imediat să doneze suma necesară.

Mesajul lui Gheorghe a stârnit compasiunea tuturor şi i-a determinat pe oameni să ceară imediat un cont pentru donaţii.

În foarte scurt timp, românii au început să posteze şi dovezile de plată:

2. sursa foto (donatie_1_gheorghe_botgros.png)

3. sursa: Fac (donatie_2_gheorghe_botgros.png)

4. sursa foto (donatie_3_gheorghe_botgros.png)

Gheorghe era dispus să îşi vândă toate animalele şi păsările din curte pentru numai 1.500 de lei, banii necesari să îşi ducă soţia la recuperare. Oamenii din comentarii care au văzut postarea l-au rugat să îşi păstreze mica avere şi să accepte ajutorul din donaţii.

„Din cauza lipsei banilor de care am nevoie să-mi duc soția la recuperare la o clinică în Timișoara, am decis să pun la vânzare (dar numai toate la pachet, nu se vând la bucată), păsările și animăluțele ce le am în gospodărie, după cum urmează: 2 capre și 2 iezi de anul acesta, un ied si o ieduță, caprele dacă sunt hrănite bine dau 5-6 litri de lapte pe zi, 2 curcani mari și o curcă, 8 găini ouătoare și un cocoș, 4 gâște și un gâscan mari, 2 boboci de anul acesta, 4 găinușe americane și un cocoșel, 4 bibilici, două femele și 2 masculi și 10 puișori de două săptămâni, toate la pachet 1500 de lei, deși ele valorează mai mult, dar de banii aceștia am nevoie ptr. a duce sotia la recuperare. Telefon de contact:+40745/781.033“, așa sună anunțul lui Gheorghe Botgros postat pe Facebook.

Postarea a devenit în scurt timp virală.

Citeşte şi: Un român disperat își vinde toată averea pentru medicamentele soției: „Păsările și animăluțele ce le am în gospodarie“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel