Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Misterul dispariției lui Serghei Andrei Cozmici, după ce a plecat din Italia în Germania, nerezolvat: „Am nevoie să știu că este bine!“
WhatsApp
Misterul dispariției lui Serghei Andrei Cozmici, tânărul de origine română care locuia la Torino și care a dispărut după ce s-a mutat la Dresda, Germania, se adâncește. Mama sa a apelat la emisiunea „Chi l’ha visto?“ încercând să de de fiul ei despre care nu mai știe nimic de jumătate de an.
Serghei Andrei Cozmici

Serghei Andrei Cozmici, un tânăr de origine română, în vârstă de 22 de ani, a fost notificat dispărut după ce mama sa nu a mai primit vești de la el din noiembrie 2020. Serghei Andrei Cozmici locuia la Torino și a decis să se mute în Germania, dar nu se mai știe nimic de el din toamna anului trecut.

Originar din România, Andrei a venit să locuiască împreună cu mama sa la Torino din 2002. A absolvit școala de bucătari și, în 2019, a decis să plece la Dresda, în Germania, unde și-a găsit un loc de muncă.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI -> Italia. Escrocii au încercat să profite de moartea Elenei şi a fiului ei. Familia: "Noi am plătit tot din decembrie pentru repatriere"


Vorbea des la telefon cu mama sa și îi trimitea mesaje în fiecare zi: "Nimic nu m-a făcut să bănuiesc că ar avea o problemă, era calm și am acceptat și faptul că se va întoarce în Italia în viitorul apropiat", a declarat Natașa, mama tânărului român. Cu toate acestea, din 17 noiembrie 2020, băiatul a dispărut brusc, telefonul său mobil este închis și nu a mai apărut online pe rețelele de socializare.

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI -> Italia. Românca de 19 ani susţine că nu este Denise Pipitone, fetiţa dispărută în urmă cu 16 ani: "Voi face testul ADN"

Ce s-a întâmplat cu Serghei Andrei Cozmici?


"Nu știu ce s-a întâmplat cu el, habar nu am, poate că vrea să fie singur o vreme, fără să cunoască pe nimeni și nimic, poate că a plecat în altă parte, dar eu aș avea nevoie să știu că este bine, că nu i s-a întâmplat nimic. Nu mai am nevoie de nimic!", a mărturisit mama băiatului, care a depus o plângere la carabinieri pentru dispariția fiului ei. De asemenea, a pus la dispoziție un număr de telefon la care se poate suna pentru orice sesizare.

Dar aici nu se termină povestea: povestea dispariției lui Serghei Andrei Cozmici, un tânăr cu ochi albaștri și 198 cm înălțime, a ajuns în emisiunea "Chi l'ha visto?", difuzată pe Raitre și specializată în cazuri de dispariție. Emisiunea se ocupă de acest subiect și încearcă să afle ce s-a întâmplat cu acest băiat. Există o mamă disperată care caută vești despre fiul ei și apelează la oricine știe ceva.

 

PRECIZĂRI: Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel