Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mircea Diaconu SE DELIMITEAZĂ de Victor Ponta: "Asta voi crede MEREU"
WhatsApp
Mircea Diaconu se delimitează de ultimele declarații ale lui Victor Ponta, unul dintre liderii politici care îl susțin pentru a candida la alegerile prezidențiale.

"Mi se par absolut abominabile acele protocoale, iar practicile, demne de anii ’50. Asta voi crede mereu. Eu am nevoie de sprijin logistic; ca independent nu am posibiliatea să strâng semnături, să am oameni în secțiile de votare și, desigur, și sprijin financiar care le va fi rambursat conform legii. Însă, ei sunt oameni politici și au doctrine, dar pe mine nu mă interesează asta", a declarat Mircea Diaconu, pentru Evz.ro.0

Citeşte şi: Codrin Ştefănescu: "Îi e dor de ZORNĂIT de CĂTUŞE! Asta înseamnă să te faci frate cu DRACUL"

Reacţia sa se referă la ultimele declaraţii făcute de şeful Pro România, la "Starea naţiei".

"Ăsta a fost vîrful aisbergului, cu Caracalul. Faptul că nu mai avem statul puternic în care interlopii și ăilalți… îi umflau la închisoare, curat neconstituțional, dar îi umflau…Acum sunt toți liberi, te caută cu mașini, te bat cu bîte, asta-i problema. Vreau să spun o chestie, povestea aia cu statul-paralel: eu știu că în 2015-2015 toți șefii ăștia de clanuri erau la închisoare. Că îi înregistrau, mai legal, mai ilegal, mai cu judecătorii…, dar erau la închisoare, știu că nu erau odată toți la masă. Acum nu mai e nimeni la închisoare", a spus Victor Ponta.

Citeşte şi: Mircea Diaconu a DAT-O PE SPATE pe Denise Rifai: "ÎNNEBUNEŞTE Ponta! Nu vreţi să fiţi preşedinte?"

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel