Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Minoră, preluată cu elicopterul SMURD. Accident grav în județul Vaslui 
WhatsApp
Două persoane au fost rănite, duminică, într-un accident rutier produs în localitatea Bunești Averești din județul Vaslui. O minoră de 12 ani a fost preluată de un elicopter SMURD și transportată de urgență la un spital din municipiul Iași.

Conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, Secția de pompieri Huși a intervenit la accident cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate. La față locului a fost deplasată și o ambulanță tip C aparțînând SAJ Vaslui.

"La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite două persoane rănite, acestea fiind lovite de un autoturism. Una dintre victime, persoană cea mai grav rănită, are vârstă de 12 ani. Fetiță este transportată în acest moment cu elicopterul SMURD la o unitate medicală specializată din municipiul Iași. Cealaltă victima a fost transportată la CPU Huși", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu. Polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs incidentul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel