Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Minoră, agresată sexual la spovedanie de un preot: „Sincer, aș vrea să te sărut și eu”
WhatsApp
Un preot din județul Călărași i-ar fi făcut avansuri sexuale unei minore chiar în timpul spovedanei. N-ar fi fost prima oară când se întâmpla asta şi chiar preotul i-a recunoscut fetei că o place de mai mulţi ani. Fata de 14 ani a înregistrat toată conversaţia şi le-a arătat părinţilor care au depus-o ca probă la poliţie.
Minoră, agresată sexual la spovedanie de un preot

Înregistrarea făcută de fata de 14 ani surprinde şi momentul în care preotul spune că ar vrea să o sărute. ”Sincer aş vrea să te sărut şi eu. Eu ştiu că ţie îţi place de mine şi mie îmi place de tine, da? Adică e o dragoste aşa mai din priviri”, îi spune preotul copilei de 14 ani, scrie Observatorul.ro

Preotul a fost deja audiat de procurori și este anchetat pentru corupere sexuală de minori după ce încă de sâmbătă plângerea părinților fetei a ajuns pe masa polițiștilor. Audiată a fost și minora de 14 ani și mama ei. Preotul a recunoscut că este vocea lui cea care se aude pe înregistrări. Chiar și așa, reprezentanții Arhiepiscopiei susțin că nu îl vor suspenda pe acesta până la finalizarea anchetei mai ales pentru că au ”suspiciunea că întreaga înregistrare a fost trucată”.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel