Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Minor român, luat cu salvarea. A fost bătut crunt de iubitul mamei
WhatsApp
Un copil de 9 ani a fost luat cu salvarea de acasă şi dus la spital, după ce a fost bătut de iubitul mamei sale. Când a ajuns la spital, femeia a spus că micuţul s-a lovit singur. De fapt, bărbatul îi bătuse pe amândoi.
Scandal și bătaie la un fast-food din Botoșani: Client bătut de concubinul vânzătoarei

O mama din Vâlcea a minţit la spital, ca băieţelul ei s-a lovit singur, după ce iubitul femeii i-a bătut crunt pe amândoi. Polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Pietrari informează că au reținut pentru 24 de ore un bărbat de din Bărbătești, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

"Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la o faptă de violență în familie, după ce o femeie din comuna Bărbătești a solicitat o ambulanță pentru fiul ei de 9 ani, despre care a declarat că s-a autoaccidentat. Din cercetările efectuate polițiștii au stabilit că fiul de 9 ani al femeii, ar fi fost agresați fizic de către concubinul acesteia, un bărbat de 31 de ani, rezultând rănirea acestuia", informează autorităţile, relatează observatornews.ro.

A fost emis un ordin de protecție provizoriu, bărbatul fiind evacuat din locuința comună, iar la data de 26 ianuarie, în urma probatoriului administrat organele de cercetare penală au dispus reținerea bărbatului pe o perioadă de 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie. Bătăuşul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu, pentru dispunerea de măsuri legale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel