Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mihai Fifor desfiinţează propunerea de premier: "Orban, 'NEBUNUL' de sacrificiu. Rareș Batistuță l-a amăgit"
WhatsApp
Mihai Fifor susţine că Ludovic Orban va ajunge doar un "premeir respins", iar preşedintele Klaus Iohannis va fi nevoit să vină în Parlament cu altă propunere.

"Orban, „nebunul” de sacrificiu de pe tabla de sah a lui Iohannis! Acesta e rolul mărunt pe care i l-a rezervat președintele, cel de „premier respins”.

Probabil a simțit și el că e prea frumos ca să poată fi adevărat. Iar ca să nu facă pe „nebunul”, Rareș Batistuță l-a amăgit că tot pe el îl va pune Iohannis și a doua oară.

Dar vă spun că nu va exista „a doua oară” pentru Sică.
Asa cum la remaniere Guvernul trebuie să vină cu ALTĂ propunere de ministru, atunci când președintele o refuză pe prima, tot așa, Iohannis va trebui să vină cu ALTĂ propunere, după ce Sică va fi respins de Parlament.

Iar dacă președintele va face pe „nebunul”, există desigur calea sesizării conflictului juridic de natură constituțională.

Deci, dragi români, puteți răsufla ușurați! Orban nu va fi premierul României! Va fi cel mult un „premier respins”, după care va redeveni... șomer", a scris Mihai Fifor, pe pagina sa de Facebook.

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat marţi seara că numele miniştrilor vor fi făcute publice după ultima rundă de negocieri, care cel mai probabil va avea loc marţi sau miercuri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel