Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mesaje SFÂȘIETOARE ale familiei Mihaelei, românca moartă în accidentul de la Bergamo: "Dumnezeu mi-a luat-o la cer!"
WhatsApp
Românca în vârstă de 42 de ani care a pierit în cumplitul accident petrecut în cursul serii de miercuri, 11 decembrie, se numește Mihaela Carmen Bătăiosu și este originară din Craiova. 

Femeia a murit într-un accident rutier grav petrecut pe șoseaua de centură a localității Bergamo. Ea locuia la Verdello cu iubitul și avea două fiice, una trecută de vârsta majoratului, iar cealaltă încă adolescentă.

Potrivit ecodibergamo.it, tragicul eveniment a avut loc la ora 22.30 atunci când românca, la volanul unui BMW, circula în direcția Seriate, iar cealaltă maşină, un Fiat Punto, se îndrepta în direcţia opusă, spre Stezzano. Una dintre cele două mașini a intrat pe contrasens, iar cele două maşini s-au lovit frontal, sub podul de pe via Pradona. Femeia a murit pe loc.

Celălalt şofer, un italian în vârstă de 40 de ani, rezident în Urgnano, a fost grav rănit fiind transportat la spitalul Papa Giovanni din Bergamo.

Familia Mihaelei Carmen Bătăiosu, mesaje sfâșietoare pe rețelele de socializare

 

Mihaela Carmen Bătăiosu a lăsat în urmă o mulțime de suflete îndurerate: două fiice, mama, sora iubitul, rudele, colegii. Familia ei a postat mesaje sfâșietoare pe rețelele de socializare.

"Zi fatidică, 11 decembrie 2019. Dumnezeu mi-a luat la cer, în urma unui accident la mii de km distanță, pe fiica mea cea mică, Mihaela. Dumnezeu s-o aibă în paza sa", a scris pe Facebook mama Mihaelei. 

 

La rândul său, Ina, sora româncei, a scris: "Drum lin către stele, surioara mea dragă! Nu te vom uita niciodată".

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel