Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mesaj revoltător pentru românii din diaspora: „Inconștienți criminali de neam! O să ne îngropăm morții așa ca Italia, Spania și Franța“
WhatsApp
Un român transmite românilor din diaspora un mesaj tranșant în care le „mulțumește“ acelora care au mințit la vamă cu privire la țara de provenineță, reușind astfel să împrăștie noul coronavirus și altor cetățeni.

Bilanțul infectărilor cu noul coronavirus a ajuns la 576 în România, o creștere cu 143 de cazuri față de ziua precedentă. S-au înregistrat deja 5 decese de ieri și până astăzi, iar 73 de persoane au fost declarate vindecate și externate.

„"MULȚUMESC" acelor inconștienți criminali de neam și de țara din afara României, care au dorit cu ardoare să vină în țară ... Acum o sa culegem "roadele" după urma celor inconștienți care au mințit la vamă de unde vin, după urma incompetentei autorităților în gestionarea situației de la vămi, după urma întârzieri autorităților de a lua o decizie dură de restricție și de închidere totală granițelor pentru populația civilă !!!!! De acum încolo să ne așteptăm să ne îngropăm morții așa cum o fac din păcate Italia, Spania și Franța !!!!
Păcat că se întâmplă așa ceva cu această țară MINUNATĂ !!!
"MULȚUMESC" o parte Diaspora Română pentru că ați reușit să ne ruinați, să ne blocați țara din punct de vedere economic și ne limitați drastic dreptul la liberă circulație !!!! "Ați făcut și voi un lucru bun" pentru țara - RUȘINE să vă fie !!!
NU O SA VĂ UITĂM NICIODATĂ PENTRU ACEST RĂU FĂCUT ȚĂRII NOASTRE !!!!“, a scris Alin pe pagina sa de Facebook, mesaj distribuit ulterior pe mai multe grupuri de pe o rețea de socializare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel