Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Merge sau nu Viorica Dăncilă la dezbaterea lui Klaus Iohannis de marţi? Ce RĂSPUNS a dat
WhatsApp
Viorica Dăncilă a declarat, întrebată dacă va merge marți peste Klaus Iohannis la dezbaterea de la BCU, că încă nu știe ce va face. Prezidențiabilul PSD a precizat că speră ca șeful statului să ia în calcul să-și invite contracandidatul la prezidențiale la o dezbatere, unde și în ce zi vrea acesta.

Mergeți peste el la dezbatere?

„Nu știu încă. Pentru mine e important un singur lucru, faptul că trebuie să dăm dovadă de respect și responsabilitate, că în orice țară între candidații care intră în turul doi, o dezbatere e necesară. Domnul Iohannis de fiecare dată m-a jignit, că nu sunt pregătită, că nu știu să gestionez. De ce nu vrea acea dezbatere, pentru a arăta cât de pregătiți suntem? Îi sfidează pe români. Eu nu mi-aș permite niciodată să îi sfidez pe români, indiferent de culoarea politică. I-am ajutat pe toți românii, fără să îi împart în cei care o susțin pe Viorica Dăncilă și îi cei care o urăsc pe Viorica Dăncilă”, a afirmat Viorica Dăncilă, duminică la Antena 3, citată de Mediafax, întrebată dacă va merge peste Klaus Iohannis la dezbaterea de marți.

Liderul PSD a adăugat că încă nu a luat o decizie în acest sens, însă a spus că speră ca președintele Iohannis să fie sfătuit să aibă o dezbatere cu ea.

„Nu știu încă. Eu sper ca să fie sfătuit. Sper să ia în calcul, să invite contracandidatul la o dezbatere unde vrea dumnelui. În ce zi vrea. Eu am această deschidere spre dezbatere”, a conchis Dăncilă, chestionată cum va proceda.

Klaus Iohannis a anunțat, într-o conferință de presă susținută miercuri la sediul PNL, că marți va organiza o dezbatere cu politologi și formatori de opinie. Șeful statului a precizat că nu va participa la o dezbatere cu Viorica Dăncilă, deoarece aceasta „a fost parte activă a mârlăniilor pesediste și a sprijinit activ încercările de acaparare a Justiției”.

Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) a anunțat că va găzdui dezbaterea de marți a lui Klaus Iohannis cu politologii și formatorii de opinie, care va avea loc în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I”, potrivit unui comunicat de presă.

Evenimentul de marți ar fi programat să înceapă de la ora 15.00, au spus surse liberale, pentru Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Alegerile Prezidentiale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel