Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mercur retrograd, prima eclipsă din 2021 și Luna Nouă în Taur: „Surprize uriașe pentru zodii! Marcați ziua de 13 mai în calendar“
WhatsApp
Mercur retrograd, prima eclipsă din 2021 și Luna Nouă în Taur sunt principalele fenomene astrale care vor pune zodiile la mari încercări în luna mai. Iată cum este influențat horoscopul lunii mai de aceste mișcări astrologice.

Evenimentele astrologice din luna mai vor fi chiar mai puternice decât cele din aprilie, o lună care ne-a lăsat cu un Pluton retrograd, superluna roz și regența Taurului. Acum ne așteaptă prima eclipsă din 2021 și sosirea temutului Mercur retrograd, iar pe 11 mai, Luna nouă intră în semnul Taurului. Dar acestea nu sunt singurele fenomene cosmice care vor modifica energiile lunii care tocmai a început.

Citește și Horoscop mai 2021 în planul financiar și profesional. Când apar ispitele şi ce zodie are noroc la bani. Previziuni pentru toți nativii

Luna nouă din 11 mai, începutul ciclului Gemenilor, Saturn retrograd și așteptata intrare a lui Jupiter în Pești, care, potrivit astrologilor, ne va lumina cu noroc, sunt alte evenimente astrale care vor avea loc în zilele următoare. Ca și cum nu ar fi fost de ajuns, intrăm oficial și în sezonul eclipselor.

Mercur retrograd, prima eclipsă din 2021 și Luna Nouă în Taur - principalele fenomene astrale din mai 2021

 

Cum ne vor afecta toate aceste fenomene astrologice? Primul lucru care se va întâmpla va fi ciocnirea energiilor Taurului și a vibrațiilor Gemenilor. Primele săptămâni ale lunii mai sunt încă guvernate de taur, deci suntem încă încăpățânați și concentrați spre obiectivele noastre, dar acea energie care ne face să ne mișcăm mai încet și-a început transformarea tocmai de luni, prin intrarea lui Mercur în Gemeni. Pentru astrologi înseamnă că mintea noastră va gândi mai repede.

La rândul său, Venus va intra și ea în Gemeni pe 8 mai, ceea ce ne va face să fim mai puțin interesați de angajamentele amoroase și va exista o nevoie mai mare de libertate și de flirt.

Luna nouă din 11 mai intră în semnul Taur și ne va pune în contact cu simțurile noastre fizice și cu spiritualitatea noastră. Va fi un moment bun pentru a stabili intenții legate de dragoste și bani.

„Surprize uriașe pentru zodii! Marcați ziua de 13 mai în calendar“

 

Dar 13 mai va fi o zi pe care ar trebui să o marcăm cu toții în calendar, deoarece este una dintre cele mai așteptate date de astrologi. Jupiter, planeta norocului, va intra în semnul pe care îl guvernează: Pești. Acest tranzit aduce un sentiment de fantezie, inspirație, creștere spirituală și optimism pentru toate semnele zodiacale.

Pe 20 mai începe oficial sezonul Gemenilor, un semn de aer mutabil, vorbăreț și curios, așa că va fi o perioadă bună pentru activități sociale și intelectuale de orice fel.

Câteva zile mai târziu, pe 26 mai, va fi Lună plină în Săgetător și tot atunci va avea loc prima eclipsă a anului. În astrologie, eclipsele reprezintă surprize și revelații, așa că este posibil ca această lunare să ne inspire spre un scop cu totul nou.

Citește și: Horoscop. Mercur în Gemeni: Planeta comunicării dă peste cap toate zodiile. Semnele de foc riscă să intre în mari belele

Sfârșitul lunii mai nu putea fi mai exploziv. Saturn și Mercur vor deveni retrograde. Planeta inelelor va face acest lucru pe 23 mai, în zodia Vărsător, un proces care va dura până pe 10 octombrie. Acest tranzit ne va determina să ne reevaluăm limitele și să punem sub semnul întrebării regulile după care ne desfășurăm activitatea în prezent; va fi un moment în care vom reflecta cu maturitate asupra responsabilităților noastre.

În cele din urmă, Mercur va deveni retrograd pe 29 mai. Planeta care guvernează comunicarea, gândirea și programarea ar putea să ne tulbure echilibrul. Acesta este un semnal de alarmă pentru a verifica de două ori toate textele și pentru a ne gândi cu atenție la fiecare cuvânt care va ieși din gura noastră.

Citește mai multe despre acest fenomen aici: Mercur retrograd în vărsător, „Ghid de supraviețuire“: Cele mai afectate zodii în această perioadă.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel