Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Teodor Meleșcanu îl DESFIINȚEAZĂ pe Tăriceanu: "Dragă Călin, ..."
WhatsApp
Teodor Meleșcanu, proaspăt ales în funcția de președinte al Senatului, i-a transmis un mesaj predecesorului său, Călin Popescu Tăriceanu. 
Teodor Meleşcanu

"Cu multă îngrijorare mă uit la declaraţiile publice ale colegului meu de partid domnul Tăriceanu, care îmi reproşează că am fost ales de colegii mei senatori la propunerea PSD. Domnia sa a uitat că a fost ales de două ori în funcţia de preşedinte al Senatului României propus şi susţinut de PSD! Atunci a declarat că va promova valorile, drepturile şi libertăţile individuale.

Azi, doreşte ilegal şi neconstituţional să sancţioneze un ales al poporului, să candideze la o funcţie în Senatul României? Dragă Călin, nu ştiu ce să cred? Ţi-ai schimbat valorile sau ai uitat cum ai fost ales şi ce ai declarat? Dacă domnul Tăriceanu atât a învăţat despre democraţie, parlamentarism şi libertatea individuală în ultimii 30 de ani atunci e mai bine că nu mai e la conducerea forului suprem al democraţiei româneşti!

"P.S.1: Două întrebări aş avea la tine dragă Călin: care este proiectul ALDE? (spune câteva cuvinte despre acesta poporului şi membrilor ALDE care te-au ales).

P.S.2: În cazul în care acest proiect ar exista şi membrii ALDE n-ar fi de acord, vei da afară partidul din partid?", a scris Teodor Meleșcanu pe Facebook.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, astăzi, că mai mulţi parlamentari din Opoziţie au anunţat că vor să semneze sesizarea către Curtea Constituţională privind modul în care a fost ales Teodor Meleşcanu în funcţia de preşedinte al Senatului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel