Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marian Vanghelie, reacţie în scandalul cu Oana Mizil: „Fiecare se ceartă în felul lor. Eu am talentul meu”
WhatsApp
Marian Vanghelie a precizat marţi că tot scandalul a fost, de fapt, o ceartă şi neagă orice acuzaţie că ar fi bătut-o pe concubina sa, Oana Mizil.
sursa foto: Facebook

Marian Vanghelie a declarat că s-au certat, iar el a sunat la ambulanţă. 

„Eu am chemat salvarea. Au plecat șoferii mei s-a dus şi fratele meu şi ne-am ocupat acolo de probleme. Nu există nicio bătaie. În toate familiile, lumea se mai ceartă. Oana a avut un puseu de tensiune. Când a venit salvarea m-a întrebat ce s-a întâmplat şi am zis că ne-am certat, ce era să spun că am mâncat mâncare stricată", a spus Vanghelie.

 

Vanghelie: „Soţia mea are o problemă cu tensiunea mică”

 

„Soţia mea are o problemă cu tensiunea mică şi nu mint cu nimica. Putem să vă punem documentele la dispoziție. În momentul în care ne-am certat a făcut o spaimă şi i s-au încleștat degetele de la mână şi a început să se sperie. În momentul în care cineva se ceartă pe baza certificatul medico-legal spitalul a chemat Poliţia.

Soţia mea nu a vrut să depună plângere penală şi atunci i-au zis că au decât o formulă să facem ordin de protecţie pe câteva zile şi au întrebat-o dacă are unde să se ducă şi ea a zis da", a spus Marian Vanghelie.

Întrebat ce scrie în ordinul de protecţie, Vanghelie a recunoscut că în ordin se precizează că "a lovit-o cu pumnii în zona capului pe concubina". 

Întrebat, de asemenea, dacă mâine se va duce la Parchet pentru a fi audiat în acest dosar de violența domestică, Vanghelie a spus că nu.

„Se duc avocații noștri care ne reprezintă. Nu vrem să facem parte dintr-un circ mediatic. Plecăm la mare, amândoi", a spus Marian Vanghelie.

 

„Fiecare se ceartă în felul lor. Eu am talentul meu”

 

Întrebat apoi care a fost motivul certei, Vanghelie a răspuns că este un motiv la care milioane de români se ceartă şi în acest minut.

„Fiecare se ceartă în felul lor. Eu am talentul meu. Adică, că din păcate nu a vrut să iasă o chestie delicată. Talentul asta al meu câteodată este pozitiv, câteodată este negativ. Acum a ieșit pe negativ, a conchis Marian Vanghelie la Antena 3

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel