Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marian Vanghelie a vrut să îl BATĂ pe Adrian Năstase? „Ăsta a fost cel mai complicat moment...“
WhatsApp
Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” continuă seria interviurilor cu oameni politici cu un alt personaj controversat şi celebru: fostul primar Marian Vanghelie.

Fostul primar al Sectorului 5 „care este“ a fost invitatul lui Denise Rifai, marți,28 octombrie, în emisiunea moderată la Kanal D. Jurnalista l-a întrebat și despre cariera sa politică din perioada „de glorie“ a PSD în vremea când la șefia partidului era Adrian Năstase. 

De-a lungul anilor au circulat mai multe zvonuri legate de discuțiile aprinse pe care acesta le-ar fi avut cu colegii săi din partid, inclusiv cu premierul de atunci, Adrian Năstase, pe care se zvonește că ar fi sărit să îl bată în timpul unei divergențe în cabinetul acestuia.

Denise Rifai: Ați vrut să îl bateți pe Adrian Năstase?

 

Marian Vanghelie: Nu, niciodată. Am avut bătălii politice cu Adrian Năstase. Omul ăsta, din punct de vedere al fair-play-ului, este un intelectual, un intelectual foarte serios. Nu m-a jignit niciodată.

O singură dată a ridicat vocea la mine, era prim ministru. Mi-am luat actele, le-am băgat în geantă și am plecat, dar la mijlocul biroului m-a luat de gât și mi-a spus 'Marian, tu trebuie să înțelegi un singur lucru, cuvântul meu înseamnă România. Si dacă vrei să lucrezi cu mine, lucrurile sunt uite așa'. Și ăsta a fost cel mai complicat moment dintre mine si  Adrian Năstase. El, fiind primul ministru, liderul partidului, eu fiind doar Marian Vanghelie.

Eu știu să mă comport cu o femeie tandru, știu să mă comport cu un om ca Adrian Năstase foarte politicos și chiar să mă adaptez, pot să mă adaptez și după un lider ca Traian Băsescu care este mai complicat, și să-l bat pe Ghiță sau pe cei cu care m-am mai certat eu, când este momentul. Nu sunt un bătăuș dar sunt  un supraviețuitor”,  a răspuns Marian Vanghelie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel