Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie. Un român și-a ucis un compatriot, la o petrecere: „Va fi condamnat la mulți ani de închisoare”
WhatsApp
Un român și-a ucis un conațional, într-o localitate din Marea Britanie, după ce ambii au consumat cantități impresionante de alcool. Vasile Firanda a fost găsit vinovat pentru omor, Curtea urmând a-i stabili pedeapsa.
Foto ILUSTRATIV

Crima a avut loc în decembrie anul trecut la o petrecere, în Dagenham. La un moment dat, din cauza paharelor de băutură consumate, Vasile F. a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat pe Viorel Ștefan (49 de ani).

Forța loviturii cuțitului a fost atât de mare, încât arma a trecut pur și simplu prin mâna victimei, care a încercat să se apare, atingându-i apoi o zonă vitală, relatează barkinganddagenhampost.co.uk. În altercație a fost rănită și o femeie de 55 de ani.

 

„E regretabil că s-a ajuns la crimă”

 

„Este puțin probabil să aflăm vreodată detaliile complete ale evenimentelor care au dus la moartea lui Viorel Ștefan, pe măsură ce relatările furnizate de inculpat s-au schimbat, devenind contradictorii, în timpul anchetei. Totul a pornit de la un afront personal și e regretabil că s-a ajuns la crimă”, a declarat Inspectorul Laurence Smith, potrivit sursei citate.

„Este clar că autorul crimei este Vasile F., care va fi condamnat la mulți ani de închisoare” a mai spus polițistul. Vasile a pledat vinovat ieri, pentru uciderea compatriotului său, la Woolwich Crown Court.

La petrecerea din 14 decembrie 2019 erau numai români, dar criminalul și victima proveneau din aceeași regiune, Bucovina, au mai stabilit anchetatorii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel