Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie. Un ROMÂN a provocat un ACCIDENT MORTAL pentru că a ÎNCURCAT sensurile și a condus „ca în România”
WhatsApp
Un român a provocat în Marea Britanie un accident grav de circulație, în care o femeie a murit, iar alte persoane au fost rănite, după ce a intrat cu mașina pe sensul invers de mers.
Sursa foto: captură Digi 24

Viorel Grancea se afla la volanul unei mașini în care erau patru pasageri, toți români, și multe bagaje, când a lovit frontal un alt vehicul, pe A69. Anchetatorii au stabilit că, cel mai probabil, încurcase sensurile de mers și aplicase regulile din România.

În timpul procesului s-a stabilit că Viorel, în vârstă de 31 de ani, venise de doar două săptămâni în Marea Britanie, iar șofatul în această țară îi dădea bătăi de cap. De altfel, el a și declarat în timpul procesului că a avut o stare de confuzie și a condus „ca în România", potrivit Daily Mail.

O femeie de 29 de ani, Alexandra Radvan, a murit în urma coliziunii, în timp ce o altă pasageră a fost rănită grav. La spital, în stare agravă, a ajuns și persoana care conducea cealaltă mașină.

Românul, care are multiple condamnări în toată Europa, a fost condamnat la 6 ani de închisoare în urma accidentului pe care l-a provocat în luna august, informează Digi 24.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel