Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie: Suma uriaşă pe care o va primi un român, victima unui accident de muncă
WhatsApp
Accidentele de muncă sunt la ordinea zilei. Fie într-un restaurant, fie într-un birou, fie pe şantier. Însă nu toţi ştiu că pot solicita compensaţii financiare. Dacă suferiţi accidente de muncă în Anglia, puteţi primi compensații pentru tratamentul de recuperare. D acă sunteți unul dintre acei oameni care a suferit un accident la locul de muncă, este important să aveți aceste informații, spun avocaţii din Marea Britanie.

Un cetăţean român a suferit un accident la locul de muncă în Anglia. Acesta lucra la un șantier de construcții. Din greşeală a călcat pe un capac de canalizare care a cedat şi românul s-a prăbuşit în căminul de canalizare. În urma accidentului, a suferit o fractură la gleznă. După mai multe intervenții chirurgicale, pacientul a rămas cu glezna deformată, el nemaiputând merge.  Mobilitatea sa a fost sever afectată şi bărbatul suferea în continuare dureri de gleznă. 

Sam Collard, un avocat de la un avocatură din Londra, a acționat în numele românului. Mai întâi a obținut admiterea responsabilității de la angajatorul muncitorului afectat. Angajatorul a achitat plăți intermediare de peste 70.000 de lire sterline. Acest lucru a permis românului să urmeze un program privat de tratament și reabilitare, scrie eliberico.com.

Cu toate acestea, românul avea în continuare probleme cu glezna accidentată. După cum au spus chirurgii, acest lucru ia crea probleme românului ăn căutarea unui loc de muncă. Avocatul Sam Collard a lansat mai multe proceduri judiciare și, în urma unei întâlniri de conciliere cu avocații angajatorului, românul a primit circa 350.000 de lire sterline.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel