Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie: Român recidivist, condamnat la închisoare PE VIAȚĂ. A ucis un tânăr ROMÂN și a lăsat un copil ORFAN
WhatsApp
Un tânăr român de 30 de ani, Alexandru Marin Constantinescu, a decedat departe de casă, în Canterbury, Marea Britanie, după ce chiar un alt conațional, Dumitru Palazu, la înjunghiat.
alexandru-constantinescu-dumitru palazu

Alexandru Marin Constatinescu, un român în vârstă de 30 de ani, a fost ucis în Marea Britanie în primăvara acestui an. Românul a fost găsit cu o rană în piept în data de 7 aprilie în parcul de rulote Brotherhood Wood, lângă Caterbury, Marea Britanie. Alexandru a murit la fața locului, medicii chemați nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. 

Ultimele cuvinte ale lui Constantinescu după ce a fost înjunghiat în inimă au fost: „Știu că cel chel m-a înjunghiat. Știu că mor. Singurul meu regret este că îmi las copilul orfan”, a declarat un martos în cadrul procesului în urma căruia asasinul lui Constantinescu, Dumitru Palazu, a fost condamnat la închisoare pe viață. 

Citește și: Marea Britanie. ROMÂN, UCIS cu BESTIALITATE. Bărbatul acuzat de crimă a pledat NEVINOVAT

Dumitru Palazu, un român de 48 de ani găsit vinovat pentru uciderea conaţionalui său în timpul unui conflict ivit într-un parc de rulote din apropiere de Canterbury, Anglia. În mod normal, Dumitru Palazu ar fi trebuit să primească posibilitatea de a cere eliberarea condiţionată după ce a efectuat cel puţin 23 de ani de închisoare. Însă, cum românul este recidivist, el trebuie să stea cel puţin 30 de ani în închisoare înainte de a cere eliberarea condiţionată.

Autorităţile engleze au descoperit că Dumitru Palazu a mai comis două crime în România. În 1989, când avea doar 18 ani, a comis prima crimă. A ucis un bărbat, după un scandal care a avut la bază consumul excesiv de alcool. 20 de ani mai târziu, în 2009, a fost condamnat la 12 ani de închisoare, după ce l-a ucis pe tatăl iubitei sale care se opunea relaţiei dintre cei doi, relatează metro.co.uk.

Citește și: Marea Britanie. ROMÂN, UCIS cu BESTIALITATE. Apel DISPERAT al familiei: „Îl vreau pe tati acasă”

„Domnul Palazu este un om foarte periculos, manipulativ şi arogant. L-a ucis pe Alexandru Constantinescu într-un mod brutal, dur şi fără milă. A fost condamnat în baza unor dovezi clare. S-a implicat fără rost într-un conflict care nu îl privea, Alexandru Constantinescu certându-se cu alţi bărbaţi", a afirmat Judecătoarea Adele Williams, care l-a condamnat la închisoare pe viață.

Pe 7 aprilie, la mai puţin de o lună de când a ajuns în Anglia, Dumitru Palazu s-a implicat activ într-un scandal izbucnit între un grup de români din Craiova şi un grup de români din Călăraşi, sfârșind astfel să îl omoare pe Alexandru Marin Constatinescu. Victima sa a lucrat înainte de tragicul eveniment la Pro-Force Ltd - o firmă de recrutare cu sediul în Maidstone, specializată în furnizarea de forță de muncă pentru sectoarele horticole, agricole, produse proaspete și industriale.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel