Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie: A lăsat casa plină de viermi și datorii de mii de lire. Chiriaș român, căutat în toată Europa
WhatsApp
Un român i-a lăsat gazdei sale din Barking un „cadou“ neașteptat. Pe lângă datorii de peste 6.000 de lire, proprietarul a găsit frigiderul plin cu viermi, după ce chiriașul său român și-a pierdut urma. 

Chiriașul român i-a lăsat gazdei sale, în mod intenționat, apartamentul infestat cu viermi, după ce a fost evacuat pentru datorii de peste 6.000 de lire din cauza neplății chiriei. Acum, proprietarul apartamentului, pe lângă faptul că nu va putea recupera banii de la român - acesta neavând proprietăți pe numele său sau vreun contract de muncă înregistrat în Marea Britanie, trebuie să schimbe cu totul frigiderul și să renoveze din temelii locuința, înainte de a o închiria unui alt locatar.  

Fotografiile publicate de presa britnică arată  gunoiul lăsat în urmă de un chiriașul român în locuința din Barking, Essex. Frigiderul și congelatorul, pe care chiriașul le-a lăsat încărcate intenționat după ce le-a scos din priză, sunt pline de viermi și de larve.

Proprietarul locuinței a reușit să-l evacueze pe chiriaș abea după șapte luni, dar atunci a fost prea tăziu, căci a aflat că este un cetățean român, fără bunuri sau bani obținuți în Marea Britanie. Acum englezul se va îndrepta în instanță împotriva agenției de închiriere pentru că nu a efectuat verificări corespunzătoare și a înlesnit „infractorului cu antecedente” care a fost evacuat și din alte proprietăți, să mai poată închiria proprietatea, portivit dailymail.co.uk.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel