Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie: A lăsat casa plină de viermi și datorii de mii de lire. Chiriaș român, căutat în toată Europa
Un român i-a lăsat gazdei sale din Barking un „cadou“ neașteptat. Pe lângă datorii de peste 6.000 de lire, proprietarul a găsit frigiderul plin cu viermi, după ce chiriașul său român și-a pierdut urma. 

Chiriașul român i-a lăsat gazdei sale, în mod intenționat, apartamentul infestat cu viermi, după ce a fost evacuat pentru datorii de peste 6.000 de lire din cauza neplății chiriei. Acum, proprietarul apartamentului, pe lângă faptul că nu va putea recupera banii de la român - acesta neavând proprietăți pe numele său sau vreun contract de muncă înregistrat în Marea Britanie, trebuie să schimbe cu totul frigiderul și să renoveze din temelii locuința, înainte de a o închiria unui alt locatar.  

Fotografiile publicate de presa britnică arată  gunoiul lăsat în urmă de un chiriașul român în locuința din Barking, Essex. Frigiderul și congelatorul, pe care chiriașul le-a lăsat încărcate intenționat după ce le-a scos din priză, sunt pline de viermi și de larve.

Proprietarul locuinței a reușit să-l evacueze pe chiriaș abea după șapte luni, dar atunci a fost prea tăziu, căci a aflat că este un cetățean român, fără bunuri sau bani obținuți în Marea Britanie. Acum englezul se va îndrepta în instanță împotriva agenției de închiriere pentru că nu a efectuat verificări corespunzătoare și a înlesnit „infractorului cu antecedente” care a fost evacuat și din alte proprietăți, să mai poată închiria proprietatea, portivit dailymail.co.uk.

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
DCMedical.ro | 30 sep 2020, 17:54
Compus din afine, efecte FABULOASE în anumite boli