Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marea Britanie. Ce faci dacă documentele de călătorie au expirat sau au fost pierdute şi cum obţii un titlu de călătorie pentru întoarcerea în România
WhatsApp
Ambasada României în Regatul Unit a publicat o serie de precizări după ce mai mulţi români au apelat la misiunile diplomatice pentru obţinerea titlurilor de călătorie sau în cazul pierderii sau expirării documentelor în timpul crizei de coronavirus.
sursa foto: Secția consulară a Ambasadei României la Londra / Facebook

"Precizări importante de la Secția consulară a Ambasadei României la Londra:

Dragi prieteni,
una din întrebările frecvente primite pe liniile de urgență dedicate problematicii COVID-19 este cu privire la pierderea și expirarea documentelor dvs. de călătorie și modul în care puteți obține un titlu de călătorie în vederea întoarcerii în România.

La această dată, pentru a proteja cetățenii români aflați în UK împotriva riscului de infectare cu noul coronavirus și respecta normele de distanțare socială aplicate la nivel local, titlurile de călătorie se eliberează exclusiv în baza programării prealabile, fie prin apel la liniile de suport dedicate fie prin e-mail la londra.asistență@mae.ro.
Vă rugăm să nu vă deplasați la sediul secției consulare fără programare prealabilă! 

Dacă vă regăsiți într-o situație de urgență, care necesită deplasarea dvs. către România și nu dețineti document de călătorie valabil, este necesar să ne contactați telefonic la (+44) (0) 7503 882992, (+44) (0) 7425 285318 sau prin e-mail la londra.asistență@mae.ro, cu 3-5 zile înainte de data plecării, pentru a obține o programare.
Atenție! Programările se efectuează numai în baza documentelor justificative deplasării, cum ar fi rezervările la o companie aeriană, tren sau feribot.

Mai multe informații legate de titlul de călătorie găsiți la https://londra.mae.ro/node/271 sau http://ambasada-romaniei.co.uk/…/eliber…/titlul-de-calatorie", a scris Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, pe pagina de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel