Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marcel Vela: „Nu ştiu cum aţi concluzionat că m-am certat cu Arafat”
WhatsApp
Marcel Vela, ministrul interimar de Interne, a susținut că nu este certat cu Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, și că eventualele contradicții nu au făcut decât să ducă la progres.
Marcel Vela

Întrebat despre relaţia pe care o are cu Raed Arafat, Marcel Vela a răspuns: „Nu ştiu cum aţi tras concluzia că ne-am certat. În MAI, contradicţiile, polemica duc la progres, drept dovadă că în viitorul cât mai apropiat se va zbura noaptea şi în Arad, Iaşi, Craiova şi Constanţa".

„Noi nu ne-am certat înainte", a ținut să precizeze și Arafat.

În cadrul unei videoconferinţe cu prefecţii de la finele anului trecut, Marcel Vela a lansat o serie de critici dure la adresa lui Arafat, pe motiv că o fetiţă accidentată grav nu a putut fi preluată de elicopterul SMURD.

 

Vela l-a acuzat pe Arafat că SMURD-ul are un PR bun

 

Marcel Vela l-a acuzat atunci pe Arafat că SMURD-ul are un PR bun. Și cam atât.

„Dacă salvez viața unui român, îmi asum orice risc pentru a lua măsuri coercitive pentru cei care nu și-au îndeplinit sarcinile așa cum prevede legea. Pe viitor, nu se va mai repeta, în mandatul meu, o asemenea situație, în care un copil a suferit. Nu ne jucăm cu viețile oamenilor, nu facem doar paradă la televizor, PR grozav ce bine organizăm noi salvarea oamenilor și era să moară un copil, din neglijență sau proastă organizare", a spus ministrul de Interne la acea vreme.

Într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, Arafat a apărat intervenția medicilor și a arătat că elicopterul SMURD nu putea decola pe timp de noapte, iar fetița a fost îngrijită la spitalul din Vâlcea, unde a fost stabilizată, și transferată apoi la Spitalul Bagdasar, care este cel mai potrivit pentru astfel de cazuri.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel