Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marcel Vela, despre „moștenirea“ lui Carmen Dan: BMW seria 7 și Touareg pentru PSD și televizoare de mii de euro pentru Jandarmerie
WhatsApp
Potrivit ministrului Marcel Vela, Jandarmeria a primit de la ministerul condus de Carmen Dan sute de televizoare de cel puțin 1.000 de euro bucata, în timp ce pentru protecția demnitarilor s-au achiziționat câțiva bolizi extrem de scumpi.

Marcel Vela a declarat, vineri, că a găsit la Ministerul de Interne o mulțime de documente din care reiese că ministerul a cumpărat, pe vrea când era coordonat de Carmen Dan (PSD) sute de televizoare în valoare de peste 1.000 de euro bucata care au ajuns la Jandarmerie.

Tot în mandatul lui Carmen Dan au fost cumpărate și un BMW seria 7 și 4 autoturisme Volkswagen Touareg care u fot ulterior cedate spre folosință camerei Deputaților, pentru protecția demnitarilor PSD.

„Ministrul Carmen Dan a cumpărat din banii ministerului un BMW Seria 7 pentru Camera Deputaților, cheltuind aiurea resursele instituției. Au fost miniștri care au cumpărat din banii Poliției BMW seria 7, dar și mașini Touareg pentru protecția demnitarilor PSD. (...) Am solicitat Camerei Deputaților să returneze ministerului mașinile de lux“, a afirmat Marcel Vela în cadrul conferinței de presă de astăzi.

Discuția a venit în contextul eficientizării și reorganizării MAI. „Eficientizare înseamnă reducerea cheltuielilor făcute cu personalul și reducerea salariilor foarte mari pentru cei cu funcții de conducere. Acei bani vor merge pe dotări. (...) Vreau ca MAI să devină o instituție de elită pentru că aprecierea cetățenilor a scăzut la 30%, cu toți miniștrii și cu toți liderii de sindicat care acum îmi dau lecții de management“, a mai spus ministrul de Interne.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel