Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marcel Vela, către PSD: „Nu ați pregătit țara pentru pandemie”
WhatsApp
Ministrul de Interne, Marcel Vela, i-a acuzat pe senatorii PSD, marți, în timpul dezbaterii moțiunii simple depusă împotriva sa, că avertizase Executivul nu au pregătit țara pentru pandemis, deși DSU avertizase Executivul condus de Viorica Dăncilă.
gov.ro

„Virusul, doamenor și domnilor senatori PSD, să știți că nu alege între stânga și dreapta, între PSD și PNL. Văd că vorbiți despre ură, despre o așa-zisă ură a mea împotriva românilor, cum spuneți dvs și numiți în moțiune... Această ură a reieșit chiar din textul moțiunii. Fiecare frază este plină de ură.

Nu mi-am creat alte așteptări, dar am sperat într-o perspectivă optimistă. Nu vreau să cred că aceste clipe, doar pentru că aveți o doză prea mare de odihnă, vă doriți să folosiți acest moment greu pentru a deschide o luptă electorală a acuzelor”, a declarat Marcel Vela.

 

Vela: „Cum ar fi arătat statistica cu Viorica Vasilica Dăncilă premier al României”

 

El a mai spus că, în trecut, conducerea DSU i-a informat pe miniștrii guvernului Dăncilă că există o vulnerabilitate la nivel național generată de lipsa echipamentelor de protecție și a personalului medical implicat în tratarea pacienților înalt-contagioși.

„Dvs ați fost la guvernare, dvs nu ați pregătit țara pentru pandemie. (...) Cifrele arată că am luat cele mai bune măsuri, reprezintă realitatea care nu poate fi contestată. Cum ar fi arătat statistica cu Viorica Vasilica Dăncilă premier al României. (...) Scopul nostru a fost acela de a-i proteja pe cei vulnerabili. În aceste momente, să fiu ministrul Afacerilor Interne reprezintă cea mai importantă misiune a vieții mele. Această misiune a reprezentat o onoare deosebită, dar și cea mai mare responsabilitate pe care viața și destinul mi-o puteau oferi”, a mai spus ministrul Afacerilor Interne.

Senatul dezbate la ora transmiterii știrii moţiunea simplă intitulată „Democraţia românească în derivă. Cu Vela ruptă, în timp de pandemie”, depusă de parlamentarii social-democraţi împotriva ministrului de Interne, Marcel Vela, informează Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel