Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marcel Pavel, primul mesaj din spital, după ce a fost infectat cu coronavirus: „Mi-au fost aproape FATALE“
WhatsApp
Marcel Pavel a fost depistat pozitiv la infecția cu noul coronavirus. Câțiva colaboratori de-ai săi, alături de care lucra la  noua ediție a emisiunii „Te cunsc de undeva“, au testat de asmene pzitiv. Printre aceștia se numără Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu. 

„În ultimele zile am trecut prin momente cumplite si de aceea este lesne de înțeles că nu am mai apărut aici pe rețelele de socializare! (...) cauzele reale a acestei nenorociri care s-au abătut asupra mea, contactând o dublă pneumonie și corelată cu acest nenorocit de Covid-19, fiindu-mi aproape fatale!

(...) Acum cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întreg personalului Institutului "Matei Balș", condus impecabil de către dl STREINU CERCEL, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune! Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentele medicale, infirmierelor a Institutului "Matei Balș".

Le mulțumesc în mod special doamnei dr LIVIA HARA (coincidența este aceea că dna dr a copilărit cu mine pe meleagurile orașului Câmpulung Muscel, fiindu-mi și colegă de școală muzică, amândoi luând premiu cu coroniță în fiecare an, dânsa fiind pianistă la acea vreme iar eu violoncelist), și de aceea îmi de mulțumiri dlui. STREINU CERCEL!“

P.S. DRAGI PRIETENI VĂ MULȚUMESC DIN ADÂNCUL INIMII PENTRU GÂNDURILE BUNE ȘI SUSȚINERE! DUMNEZEU SĂ NE OCROTEASCĂ ȘI SĂ NE BINECUVÂNTEZE! AMIN“, a transmis Marcel Pavel din spital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel