Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marcel Ciolacu se DEZICE: "Dragnea e la închisoare. Modificările nu au ajutat vreun PSD-ist"
WhatsApp
Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că anunțul lui Klaus Iohannis privind modificarea legilor justiției este o încercare de „a astupa tâmpeniile guvernului Orban”. ”Dragnea este în închisoare. Modificările nu au ajutat vreun PSD-ist să ajungă la închisoare”, a spus el.

„De câte ori se întâmplă ceva, când face Guvernul o tâmpenie, președintele cu o știre să astupe tâmpeniile guvernului Orban. În acest moment Liviu Dragnea este în închisoare. Deci toate modificările de care vorbește Iohannis nu au ajutat niciun PSD-ist să nu ajungă în închisoare. E o minciună perpetuată zi de zi sau mai ales când guvernul Orban face câte o trăznaie”, a declarat Marcel Ciolacu.

Președintele PSD a făcut rererife și la respingerea respingerea recentă a mai multor inițiative legislative depuse de social democrați care modificau legi din domeniul justiției.

„PSD a făcut după marțea neagră miercurea albă în care am făcut o curățenie a tuturor legilor care se refereau la justiție”, a mai spus Ciolacu.

Referitor la desființarea Secției Speciale, Marcel Ciolacu s-a declarat împotrivă.

„Eu am luat act de decizia CSM-ului. Sunt mai îndreptățiți să își spună punctul de vedere și am văzut punctul lor de vedere”, a precizat Ciolacu.

Președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri, după o discuție cu premierul Ludovic Orban, că Guvernul va trimite în Parlament o inițiativă legislativă pentru a ”repara legile Justiției”, care sunt ”în funcțiune și sunt imperfecte”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel