Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marcel Ciolacu, atac la adresa liderilor PMP și ALDE: "Soluții imorale"
WhatsApp
Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a lansat, joi seara, un atac la adresa liderilor PMP și ALDE, apreciind că aceste formațiuni, "mici și nesemnificative", reprezintă "vechile soluții imorale". "NU ne e teamă nici de anticipate, nici de alegerea primarilor în două tururi", a mai spus el. 

"Am văzut și reacția ALDE și PMP, a celor două partide mici și nesemnificative în sondaje, cu o frică extraordinară de alegeri anticipate. Niște soluții imorale. Vechile soluții imorale. Nu poți să stai trei ani și jumătate la guvernare... (...) Nu am jignit pe nimeni. Vom vedea dacă trece moțiunea, după trecerea moțiunii, că noi credem că o să treacă moțiunea de cenzură, președintele României trebuie să cheme partidele la consultări și pentru creearea noii majorități", a declarat la TVR Marcel Ciolacu.

El a mai spus că decizia PSD este ca formațiunea să nu nominalizeze un membru de partid ca premier.

"Nu are nicio logică. Nu ne dorim alegeri alegerea în două tururi pentru că nu poți să schimbi regulile în timpul jocului. E o decizie a CCR, o recomandare a Comisiei de la Veneția, care devine decizie a CCR. Nu există în Europa să se fi schimbat înaintea alegerilor legislația electorală. PSD nu se teme nici de alegeri anticipate, nici de alegerile în două tururi. Cel mai mult se tem cei de la ALDE și PMP. Nu este un lucru fatal. S-a cântat o perioadă prohodul PSD și nu s-a reușit", a declarat Marcel Ciolacu, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel