Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Marcel Ciolacu, face ANUNȚUL despre candidatura sa pentru ȘEFIA PSD
WhatsApp
Marcel Ciolacu a declarat, marți, că nu exclude varianta de a candida pentru funcția de președinte al PSD la Congresul din februarie. El a afirmat că va discuta cu colegii din partid despre acest aspect.

„Încă nu m-am hotărât. Rămâne să discut cu colegii”, a spus Marcel Ciolacu, la TVR1, întrebat dacă va candida la Congresul PSD.

El a adăugat că ar vrea ca viitoarea conducere a PSD să fie mult mai deschisă.

„Mult mai deschisă, poate o să promovăm și noi la congres această idee de a veni cu candidaturi pe moțiuni. Adică vii cu un program politic, cu o echipă în față congresului. Fiecare să prezinte programul și echipă și viitorul partidului. Lucru pe care o să îl discutăm în Biroul Permanent. La viitorul CEx vor fi invitați și primarii și președinții de CJ, chiar dacă lucrările vor dură mai mult. Sunt convins că implicându-se și colegii din teritoriu, atunci șansele de a luă decizii greșite se reduc substanțial”, a completat Ciolacu.

Congresul PSD va avea loc până pe 29 februarie 2020, potrivit anunțului făcut de președintele interimar al partidului.

Gabriela Firea a anunțat că nu ar exclude o candidatură pentru funcția de președinte executiv al PSD, la Congresul partidului. Primarul general al Capitalei a adăugat că va candida momentan pentru șefia PSD București și l-ar putea susține la conducerea PSD pe Marcel Ciolacu, potrivit MEDIAFAX.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel