Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mamele fetelor răpite, violate și presupus ucise de Gheorghe Dincă, gest sfâșietor în fața sediului MAI
WhatsApp
Mamele Alexandrei Măceșeanu și Luizei Melencu, prespus răpite, violate și ucise de Gheorghe Dincă în casa lui din Caracal, au participat astăzi, alături de sute ate persoane, la un marș în București, organizat ca reacție la mersul anchetei în cazul celor două fete.

Părinții Alexnadrei Măceșanu, mama Luizei Melencu și bunicul adolescentei au ieșit în stradă pentru e cere dreptate pentru cele două adolescente pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a ucis.

Mamele fetelor dispărute au cerut în genunchi să afle adevărut despre fetele lor, Luiza şi Alexandra. Marșul de protest a fost inițiat de unchiul Alexandrei Măceșeanu, Alexandru Cumpănașu.

Oamenii au aprins lumânări când au ajuns în fața sediului M.A.I. Mamele celor două fete au lansat un apel disperat către autorități cu doar câteva zile înainte ca dosarul Caracal să fie trimis în instanță. Mai mult, cele două familii s-au rugat împreună, în genunchi și implorând autoritățile să le găsească fetele.

„Alexandra este vie! Inima de mamă asta îmi spune! Într-o bună zi va veni acasă! (...) Să ne aducă fetele înapoi acasă! Ne-a unit această tragedie!“ a spus mama Alexandrei Măceșanu.

„Nu am crezut niciodată că fetele noastre sunt moarte! Acestea sunt traficate! A fost un joc dublu, totul a fost regizat de procurori, iar Dincă a fost actorul! Data viitoarea trebuie să mergem la domnul președinte! Dânsul nu știe ce înseamnă suferința!“ a spus mama Luizei Melencu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel