Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mama Luizei Melencu: „Poimâine se fac şapte luni de când a dispărut. NU îl văd pe Dincă un criminal“
WhatsApp
La şapte luni de la dispariţia fiicei sale, Monica Melencu a declarat, pentru Observator, că Luiza este în viaţă, dar şi că Gheorghe Dincă nu este un criminal.

După apariţia controversatului clip video cu o tânără româncă, pe o stradă din Genova (Italia), despre care s-a spus că ar fi Luiza, Monica Melencu a declarat că a avut dubii încă de la început: „Să sperăm că cineva ne ajută. Dar speranţe mari nu am. După votul de astăzi, mari speranţe nu am. Totuşi, există Dumnezeu. Am rămas fără replică, nu ştiu ce să zic. Eu oricum am avut dubii în privinţa acelei tinere. Eu ca mamă, mi-am dat seama. Era din Galaţi şi avea şi accent. Eu ca mamă i-aş fi recunoscut cel puţin vocea", a declarat Monica Melencu.

„Am speranţă că Luiza trăieşte. O să merg şi în Italia. Traficată, da, dar omorâtă este exclus. Asta a fost de la început. Eu refuz să cred acea variantă cu butoiul, refuz să cred că i-a dat o palmă sau un pumn şi a fost doborâtă. Nu. Poimâine se fac şapte luni de când a dispărut. De când am vorbit ultima dată. Sunt date pe care nu le cunosc din dosar, dar dacă dânşii ei merg pe o singură pistă este greşit. Pentru mine nu există. Eu merg pe pista că fetele sunt traficate. Eu cred că ar avea mai multe beneficii de pe urma fetelor dacă era vii decât dacă le-ar fi omorât. Eu nu îl văd pe Dincă un criminal", a completat Monica Melencu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel