Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mama Luizei Melencu REACȚIONEAZĂ la afirmațiile lui Cataramă: „Nu mai știu ce să cred. Suntem RUINAȚI“
WhatsApp
Mama Luizei Melencu, Monica Melencu, recaționează după ce Viorel Cataramă a afirmat că filmulețul în care ar apărea fata dispărută de la Caracal vie, în Italia, îi aparține și că i-a întins astfel o capcană lui Cumpănașu, care caută doar capital electoral.

Mama Luizei Melencu spune, după declarațiile lui Viorel Cataramă despre filmulețul despre care Alexandru Cumpănașu a afirmat că o prezintă pe Luiza, că nu mai știe ce să creadă. Monica Melencu nu exclude, totuși varianta să plece în Italia.

Întrebată de MEDIAFAX despre declarația omului de afaceri Viorel Cataramă, care a spus că filmulețul despre care Alexandru Cumpănașu a afirmat că o prezintă pe Luiza Melencu în Italia îi aparține și îl are de o lună, iar fata din imagini nu ar fi Luiza, Monica Melencu a spus: „Nu mai știu ce să cred. Nu știu ce să mai zic. Asta aud acum de la dumneavoastră.(...)Suntem chiar ruinați”.

Întrebată ce va face mai departe, mama Luizei a spus că nu știe: „Nu știu ce vom face mai departe. Ne consultăm în familie. Sunt vești care vin pe nepregătite, vedeți”.

Legat de faptul că ar putea pleca în Italia, Monica Melencu a spus că nu a decis încă: „Trebuie să luăm o decizie. Sunt alegerile acum, nu am putut să mă decid.(...) Să ne zică unde au văzut-o! Exclus nu ar fi să merg. Pot să mă urc într-un microbuz, avion...să văd despre ce e vorba. Prea multă încredere în autorități nu mai am că se fac șapte luni poimâine și noi nu știm absolut nimic”.

Citește și: Mama Luizei Melencu pleacă în ITALIA să își aducă fiica ACASĂ: „Orice minut m-a costat“

Vineri seara, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani ucisă de Gheorghe Dincă, a declarat, într-o transmisie live pe Facebook și apoi la Antena 3 că a intrat în posesia unui filmuleț care o arată pe o tânără ieșită la prostituție în Italia și care este Luiza Melencu, a doua fată dispărută în Caracal.

Cumpănașu a afimat că mama și bunicul Luizei au recunoscut-o pe aceasta, însă într-o intervenție înregistrată la Antena 3 Monica Melencu nu era chiar atât de sigură, spunând că a văzut materialul video pe telefon și că nu se aude bine.

Ulterior Viorel Cataramă a spus că filmulețul despre care Alexandru Cumpănașu a afirmat că o prezintă pe Luiza Melencu în Italia îi aparține și îl are de o lună.

Citește și: Viorel Cataramă îl DESFIINȚEAZĂ pe Cumpănașu: Filmul cu Luiza, FURAT de la el - „Acest IMPOSTOR influențează opinia publică“

Cataramă a infirmat că ar fi Luiza și l-a acuzat pe Cumpănașu că se folosește de caz pentru a atrage capital electoral.

„Am trimis echipe profesioniste să investigheze în Italia. La un moment dat mi-au trimis acest film că apreciază că sunt mari șanse ca fata să fie Luiza. Am dat filmul spre analiză, am discutat și cu o televiziune, România TV, și am convenit după o analiză cu specialiști că fata nu este Luiza și nu am dat nimic", a declarat Viorel Cataramă, pentru MEDIAFAX.

Acesta a spus că a primit filmulețul în data de 12 octombrie, adică în urmă cu o lună și nu a contactat familia Melencu pentru că nu a vrut să dea speranțe până nu avea o confirmare. Cataramă l-a acuzat pe Alexandru Cumpănașu că se folosește de acest caz pentru a obține voturi la prezidențiale: „Acest impostor a luat capturi din film și cu o zi înainte de alegeri le-a dat susținând o minciună pentru a influența opinia publică".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel