Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mamă împușcată de copilul de 2 ani, după ce a găsit un pistol într-un ghiozdan: Femeia era într-o şedinţă de serviciu, pe Zoom
WhatsApp
O femeie din Florida a murit după ce a fost împuşcată în cap de către băieţelul ei de doi ani. Aceasta se afla într-o şedinţă cu colegii de muncă, pe Zoom. Tatăl copilului a fost arestat, fiind acuzat că a lăsat arma la îndemâna celui mic.

Veondre Avery, în vârstă de 22 de ani, acuzat de omor din neglijenţă şi de faptul că nu şi-a păstrat arma de foc într-un loc sigur, a fost arestat, au anunţat poliţia şi procuratura, potrvit AFP.

Cu arma bărbatului, pe care acesta o păstra încărcată şi fără siguranţă pusă într-un rucsac Paw Patrol (o serie televizată pentru copii - n.r.), băieţelul a ucis-o pe Shamaya Lynn pe 11 august, cu un singur glonţ, în zona capului. În acel moment, femeia de 21 de ani se afla în mijlocul unei întâlniri pe Zoom, scrie Agerpres. 

Mamă împușcată de copilul de 2 ani, live pe Zoom

 

Avery, care lipsea de acasă în momentul incidentului, a contactat serviciile de urgenţă la întoarcere, rugându-le să se „grăbească",conform unei înregistrări a apelului făcută publică de poliţie şi transcrisă de către publicaţia Orlando Sentinel.

Poliţiştii trimişi la locul dramei l-au găsit pe Avery încercând să-şi resusciteze partenera în apartamentul lor din Altamonte Springs, un oraş aflat la nord de Orlando, Florida. Fără succes, însă, moartea tinerei fiind pronunţată la scurt timp de către paramedici, mai scrie sursa citată de Agerpres.

Data procesului nu a fost încă stabilită, a precizat un comunicat al procurorului Dan Faggard „În fiecare an, în Statele Unite, sute de copii ajung în posesia unor arme încărcate şi fără siguranţa pusă, pe care le descarcă în mod neintenţionat", potrivit unui raport recent al Everytown For Gun Safety, o asociaţie care militează pentru o mai bună reglementare a armelor de foc.

Gravidă împușcată în cap 

 

Tot în SUA, o gravidă a fost împuşcată în cap, în timpul petrecerii pentru viitorul copil. Viitoarea mamă ar fi încercat să intervină într-o luptă, în care era implicat tatăl copilului. Incidentul a avut loc în SUA.

Când poliția a ajuns la fața locului, în New York, SUA, la ora aproximativ 1:15 dimineața, sâmbătă, a găsit-o pe Shanice Young, în vârstă de 31 de ani, inconştientă, cu o împuşcătură la nivelul capului.  Se pare că aceasta a încercat să oprească o luptă pornită spontan între doi bărbați când a fost împușcată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel