Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mama Cristinei Țopescu, sfâșiată de durere la căpătâiul fiicei: „Iubirea vieții mele”
Sicriul cu trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost depus, ieri, la capela Cimitirului Bellu din Capitală. Au venit s-o plângă membrii familiei și colegii de breaslă. Printre multe chipuri îndurerate, mama Cristinei, cu ochii secați de lacrimi și cu capul acoperit cu un șal negru. 

Rodica Țopescu a adus o coroană de gerbere roșii, cu mesajul „Iubirea vieții mele! Mămica”.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al jurnalistei Cristina Țopescu a fost depus la capela Cimitirului Bellu, de unde va fi dus, astăzi, la Crematoriul Vitan-Bârzești. Fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu a insistat să fie incinerată după moarte, iar familia i-a respectat dorința.

Prima soție a lui Cristian Țopescu a vorbit câteva minute cu Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului de seară de la Antena 1, apoi s-a așezat să-și jelească fiica în liniște. I s-a alăturat în scurt timp și cea de-a treia soție a lui Cristian Țopescu, Christel Ungar.

La priveghi au mai venit fratele vitreg al Cristinei, medicul Monica Pop - prietena Cristinei, Doina Gradea - șefa TVR, anunță click.ro. Ion Țiriac și președintele Klaus Iohannis au trimis coroane de flori cu mesaje de condoleanțe.

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?