Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Malta. O ROMÂNCĂ doarme pe STRĂZI după ce i s-au FURAT banii și actele în timp ce-și vizita băiatul în închisoare: „Poate o cunoaşte cineva!”
WhatsApp
O româncă în vârstă de 64 de ani, a dormit timp de patru zile pe străzile din Malta, după ce a fost tâlhărită şi lăsată fără bani şi bagaj, în timp ce îşi vizita fiul din închisoare.
Sursa foto: captură Observator

Femeia a ajuns în Malta în urmă cu aproximativ o săptămână pentru a-şi vizita fiul aflat în închisoarea Paola.

Femeia din Năvodari (Constanţa) a explicat că, într-o zi, un hoţ i-a furat bagajul în care avea bani şi documente, iar ulterior, timp de patru zile, a dormit pe străzi pentru că nu a avut bani să se întoarcă acasă.

Din fericire, femeia a fost găsită de Cozmina, o tânără româncă impresionată de povestea ei.

„În seara asta când am ajuns la munca, în Bulebel, Zejtun, am găsit o doamnă rătăcită, din România, Elena Gheorghe de 64 de ani din Navodari. Spune că e în Malta de 3-4 zile, că a venit la fiul ei care se află în închisoare în Paola. Afirmă că i s-a furat bagajul cu bani cu tot şi că doarme pe strazi şi nu se poate întoarce în România pentru că nu are bani.

Am chemat poliţia, care însă a spus că nu are ce să facă cu ea fiind târziu acum şi mi-au sugerat să o ţin cu mine la muncă şi să o las dimineaţă la o secţie de poliţie. Ea spune că, caută nu ştiu ce români pe un şantier, care o pot ajuta, dar nu a ştiut să îmi explice cine. Poate există cineva care o cunoaşte şi o poate ajuta”, a spus Cozmina Bodeanu, potrivit Observator.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel