Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Mădălina Ghenea, la brațul lui Al Pacino. Imaginile care fac senzație în lumea filmului
WhatsApp
Mădălina Ghenea a apărut la braţul celebrului Al Pacino. Actriţa face parte din distribuţia filmului „Gucci”, pe care îl pregăteşte Ridley Scott despre asasinarea lui Maurizio Gucci, nepotul celui care a creat celebra marcă italiană de modă.
Sursa foto: captură Youtube @Movies Fan

Actriţa o interpretează pe Sophia Loren, în filmul american. O serie de imagini spectaculoase au apărut pe contul oficial al filmului „House of Gucci”. 

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The House of Gucci (@thehouseofgucci)

Din distribuţia filmului lui Ridley fac parte şi Lady Gaga (rol principal) și Jared Leto. Este aşteptat ca „House Of Gucci” să fie lansat în cinematografe pe 24 noiembrie.

 

Lady Gaga a publicat prima fotografie de la filmări

 

Gaga este Patrizia Reggiani, fosta soţie a moştenitorului imperiului, Murizio Gucci, care a fost ucis în 1995 la comanda ei.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The House of Gucci (@thehouseofgucci)

Filmul MGM urmăreşte povestea adevărată a lui Reggiani, care a fost condamnată în 1998 pentru orchestrarea asasinării lui Gucci după ce a descoperit că el i-a fost infidel, relatează Știrile PRO TV. Deşi a primit o condamnare la 29 de ani de închisoare, Reggiani a executat 18 ani şi a fost eliberată în 2016.

Lady Gaga, pe numele real Stefani Joanne Angelina Germanotta, a publicat o imagine în care apare alături de Adam Driver, care joacă rolul lui Maurizio Gucci, cu textul: „Signore e Signora Gucci” (domnul şi doamna Gucci, n.r.).

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel