Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Luna Plină în Scorpion. Influență decisivă asupra destinului zodiilor: „Pregătiți-vă să vă schimbați viața în bine!“
WhatsApp
Luna Plină în Scorpion pe 27 aprilie la 06:32 ora României este o lună plină specială, a cărei energie puternică o face să iasă în evidență de restul lunilor pline ale anului. Astrograma acestui moment arată că fenomenul are o influență decisivă asupra zodiilor.
Luna Plină în Scorpion. Influență decisivă asupra destinului zodiilor: „Pregătiți-vă să vă schimbați viața în bine!“

În mod tradițional, Luna plină, când se află în extrema Scorpion, este asociată cu transformări majore în viață și renașteri.

Precizăm că Pluton, stăpânul Scorpionului, pe 27 aprilie, ziua de Lună Plină în acest semn, se întoarce în mișcare retrogradă. Această coincidență ne va forța pe toți să retrăim trecutul, să găsim legături de cauză și efect cu prezentul, să tragem concluzii și să ne transformăm viața. Este o zi stresantă pentru că există posibilitatea dezvăluirii unor fapte biografice ascunse, ceea ce poate cauza daune considerabile reputației, afirmă astrologul Marina Skadi.

Citește și: Horoscop. Luna Roz ZGUDUIE lumea zodiilor. Fecioara trebuie să spună tot adevărul. Berbecul se eliberează de 'poverile' sufleteşti

Luna plină din 27 aprilie poate avea un impact decisiv asupra destinului zodiilor, dar nu neapărat în sensul rău. Dimpotrivă, se distruge ceea ce este învechit, depășit, incapabil să se dezvolte, pregătind o trambulină pentru ceea ce este nou și promițător. Deși la început poate părea că totul se prăbușește, evitați decadența, deoarece fixarea pe aspectele negative poate duce la depresie și dezamăgire. Luna plină în Scorpion, și cu Pluton în mișcare retrogradă, aduce la suprafață cele mai dureroase și mai atent ascunse circumstanțe de viață și temeri, cele mai dureroase și mai negative experiențe, dorințele și motivele reprimate și mulți oameni vor fi forțați să revină în contact cu ele. 

Vezi și: Borcan magic pentru prosperitate și abundență: Banii vor veni rapid la tine

Luna Plină în Scorpion. Influență decisivă asupra destinului zodiilor: „Pregătiți-vă să vă schimbați viața în bine!“

 

Munca interioară cu sinele, în această lună plină, îți va permite să te debarasezi de bagajele psihologice inutile și să-ți eficientizezi realitatea. „În primul rând, trebuie să recunoști că există o problemă, să o accepți, să încerci să o realizezi, fie pe cont propriu, fie cu ajutorul unui profesionist, iar apoi să renunți și să închizi problema“, este sfatul psihologului.

În preajma Lunii pline, când suntem implicați la maximum în interacțiunea cu mediul înconjurător, problemele interne și blocajele subconștiente se manifestă prin intermediul altor persoane și al circumstanțelor externe. Luna Plină în Scorpion, care are loc o dată pe an, îi ajută pe oameni să se elibereze de stări interioare grele, să se limpezească, să-și îmbunătățească calitatea vieții și să se umple de pozitivitate. 

Chestiunile financiare și cele legate de proprietate vor necesita atenție și o abordare conștientă a rezolvării acestor probleme. Este mai bine să nu planificați și să amânați pentru câteva zile tranzacțiile de vânzare-cumpărare, să nu vă implicați în distribuirea veniturilor, în clarificarea relațiilor și în disputele legate de bani. Nu vă împrumutați și nu aranjați credite, refuzați tranzacțiile financiare, altfel riscați să pierdeți mult. 

Luna Plină în Scorpion și Pluto în mișcare retrogradă

 

Prin analogie, Luna Plină corespunde energiilor lui Marte, adică este o forță și resurse extraordinare, un maxim de activitate. Luna Plină este momentul în care energia de creștere este înlocuită de energia de declin. În acest moment, procesele care au început după luna nouă ating dezvoltarea maximă. Dacă începi ceva imediat după o lună nouă, vei fi terminat cea mai mare parte a lucrului până la luna plină.

Marte - al doilea stăpân al Scorpionului - trece prin semnul Racului pe 23 aprilie și face un aspect armonios cu Luna în Scorpion, ajutându-vă să vă canalizați energia în mod constructiv către procesul de renaștere într-o nouă calitate. Veți simți o explozie incredibilă de energie. Îți poți accesa resursele interioare în această lună plină, dacă îi exploatezi potențialul în mod corect. Nu vă fie teamă să acționați. 

Luna Plină din 27 aprilie se află în aspecte armonioase cu Pluton și Marte, puternicele planete care guvernează Scorpionul, astfel că în aceste zile emoțiile capătă o putere imensă, care poate fi atât distructivă, cât și constructivă, în funcție de cum și încotro este direcționată. Pentru a controla energiile Lunii pline în Scorpion, trebuie să faci un plan de acțiune și să te pregătești pentru schimbare. Iar puterea acestei Luni pline mistice vă va ajuta să vă schimbați viața în bine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel