Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ludovic Orban: PSD face un demers populist. Nicăieri în lume nu s-au dublat alocațiile de două ori
WhatsApp
 Ludovic Orban a declarat că alocațiile se vor dubla în luna august dacă vor exista resursele financiare necesare, precizând că inițiativa PSD este un demers populist, dar și că „nicăieri în lume nu s-au dublat alocațiile de două ori în același an”.

„Și dacă am fi vrut nu am fi putut mări alocațiile pentru că Legea bugetului era deja publicată, intrată în vigoare, la momentul la care a fost promulgată legea de creștere a alocațiilor (...) A venit PSD și a dublat alocațiile în al doilea an 2019, un demers populist, care arată ce potențial periculos care există în Parlament. În nicio țară civilizată din lumea asta, în care oamenii au o educație economică, dacă vine un partid și promite dublarea pensiilor sau dublarea aloațiilor, partidul acela nu este luat în serios pentru că orice om de bun simț știe că lucrul respectiv nu este realizabil din punct de vedere economic și bugetat. Nu există nicăieri în lumea asta să dublezi de două ori într-un an alocațiile pentru copii”, a afirmat Ludovic Orban, pentru Hotnews.ro.

Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență pentru prorogarea termenului de intrare în vigoare a legii care prevede dublarea alocațiilor de stat pentru copii până la 1 august.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel