Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ludovic Orban a anunțat cine îl înlocuiește pe Victor Costache la ministerul Sănătății
WhatsApp
 Premierul Ludovic Orban a susținut, de la ora 10.30, declarații de presă la Palatul Victoria. El a anunțat că ministrul Sănătății, Victor Cstache, și-a depus mandatul.

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a demisionat astăzi. Premierul Ludovic Orban a anunțat acest lucru într-o declarație de presă de la Palatul Victoria.

„Pentru aproape 5 luni, Victor Costache a făcut parte din Guvern, am făcut echipă și am luat decizii importante împreună. Regret demisia domnului ministru. Pe de altă parte, o înțeleg și îi mulțumesc pentru colaborare“, a declarat Ludovic Orban.

El a anunțat și cine prea mandatul la conducerea Sănătății. Este vorba despre secretarul de stat Nelu Tătaru.

„Îl voi propune președintelui Klaus Iohannis pe domnul secretar de stat Nelu Tătaru, care face parte din echipa de la Ministerul Sănătății. A fost, este și va fi în prima linie a bătăliei cu noul coronavirus. Deja stăpânește procedurile, planul de măsuri. Azi este la Suceava. Am vorbit cu el și i-am propus“, a adăugat Orban.

„Voi continua să întăresc echipa de la Ministerul Sănătății. Urmărim apărarea spitalelor, procurarea de urgență a materialelor necesare. Îi asigur pe români că Guvernul, Ministerul Sănătății, toate instituțiile aflate în prima linie își fac datoria cu devotament și au ca prim obiectiv apărarea vieții cetățenilor români“, a anunțat premierul României de la palatul Cotroceni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel