Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Lucian Mîndruță, SCANDAL cu protestatarii. Replici dure
WhatsApp
Lucian Mîndruță se află în conflict deschis cu cei care au protestat duminică în Piața Universității împotriva măștilor și care s-au organizat într-o comunitate online denumită "Fară Botniță".  

Protestatarii îl iau peste picior pe Lucian Mîndruță și au distribuit fotografii cu acesta alături de mesaje ofensatoare. Iată fotografia de la care a pornit totul:

1. -imagine fara descriere- (idiot_util.jpg)

 

A urmat apoi replica lui Mîndruță: 

"Comunitatea "Fara Botnita" face meme-uri cu mine. Incerc sa le explic, ca la copii, de ce port masca in masina si nu afara.O data pentru ca asta spune legea: in mijloacele de transport in comun pui masca. Masina din imagine nu e personala, e o masina in care am facut un test drive, ca urmare m-am protejat si eu si am protejat si pasagerul, care nu era din familia mea.De ce trei masti? Exces de prudenta: am petrecut in masina cam o ora si jumatate. Si, cum sunt proaspat operat si medicul mi-a zis sa ma feresc, m-am ferit.Afara, in spatiu deschis? Legea nu obliga la masca si nici eu nu sunt mai catolic ca papa. Pe strada merg fara ea, fireste, si tot asa imi fac si poze. Distanta pare de 40 de cm in poza, in realitate suntem un pic mai mari si mai departe. Imi cer scuze pentru telefonul meu cu lentila wide.Problema oamenilor care au facut meme-ul este ca ei nu inteleg nici recomandarile medicului si nu le pasa nici de lege.De aia sunt o secta de "inteligenti" inutili," a fost mesajul acestuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel