Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Loredana, o tânără farmacistă româncă, a murit strivită de propria mașină
O tânără de 26 de ani din Lugoj a murit în noaptea de marți spre miercuri, în urma unui cumplit accident de circulație in zona Dealul Viilor, în apropiere de Lugoj.

Loredana Musta circula din direcția Lugoj spre Făget intenționând să ajungă la Sudrias, spun câțiva apropiați. Primele concluzii ale polițiștilor indică faptul că românca a pierdut controlul mașinii pe DN68 A, autoturismul a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

Se pare că tânăra de 26 de ani, farmacistă în Lugoj, nu purta centură de siguranță și la un moment dat a fost aruncată pe geamul din dreapta iar mașină s-a răsturnat peste ea.

Pompierii de la detașamentul din Lugoj au fost anunțați prin serviciul 112 de producerea accidentului și au ajuns în câteva minute la locul indicat fiind dublați de un echipaj de la ambulanță.

Deși salvatorii au reușit să ridice mașina, fata nu a mai putut fi salvată, anunță lugojinfo.ro. Polițiștii rutieri lugojeni au demarat cercetările la locul accidentului pentru a stabili împrejurările in care s-a produs această nenorocire.

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?