Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
LOCKDOWN în Marea Britanie. Mii de oamenii au ieșit în stradă (LIVE VIDEO)
WhatsApp
Regiuni importante din UK au intrat în carantină. Zonedin Nord-Vestul Angliei, Middlands și West Yorkshire vor intra în carantină de marți, a anunțat, vineri,  ministrul Sănătății din Marea Britanie, Matt Hancock. 

Nord-estul Angliei intră sub restricții din această noapte. Peste 13 milioane de oameni vor fi afectați. Această mișcare dramatică a avut loc, deoarece infecțiile zilnice din Marea Britanie au atins un maxim al ultimelor patru luni, de 4.322, cifrele care arată că focarul a aproape și-a dublat dimensiunea într-o săptămână.

Un total de aproximativ 13 milioane de oameni se află acum sub restricții locale. Și secretarul pentru sănătate, Matt Hancock, a ridicat perspectiva unor pași și mai draconici, cerând publicului „să se unească pentru a combate acest virus”.

Mii de oameni au ieșit astăzi în stradă să protesteze față de măsurile luate. Scepticii Coronavirus s-au adunat pentru a demonstra împotriva măsurilor impuse de coronavirus astăzi la Londra.

Organizatorii evenimentului spun că nu sunt de acord cu măsurile de distanțare socială, utilizarea obligatorie a măștilor, vaccinarea obligatorie, utilizarea sistemelor de urmărire și urmărire și a semnalelor 5G, printre altele.

Puteți urmări protestul în clipul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel