Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Liviu Dragnea, val de susținători la ÎCCJ. Admiratorii plănuiesc un miting: „A făcut numai bine pentru țară și popor“
WhatsApp
Mai mulți susținători ai lui Liviu Dragnea pregătesc un protest în fața ÎCCJ. Acțiunea de protest ar urma să aibă loc marți, 21 ianuarie, când Liviu Dragnea află dacă va fi sau nu eliberat.

Codruța Cerva, sora avocatei Cosmina Cerva, anunță organizarea unui miting de susținere pentu Liviu Dragnea, pe 21 ianuarie, în față Înaltei Curți de Casație și Justiție. „Dragnea a fost executat politic!”, susține Cerva.

„Marți 21.01 ora 10 mergem să-l susținem pe Dragnea în față la ÎCCJ!!! Cine vine să scrie prezent!! Înalta Curte a amânat sentința pentru 21 ianuarie. Recursul în anulare este o cale extraordinară de atac introdusă de fostul lider al PSD, prin care acesta încearcă să obţină rejudecarea dosarului în care a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare! Dragnea a fost executat politic!“, scrie ea în câteva grupuri dedicate susținerii fostului lider PSD.

Deja au răspuns invitaiei câteva persoane. „Susțin si vrem să fie dreptate pentru Liviu Dragnea. Îl vrem să fie eliberat, este nevinovat, a facut numai bine pentru țară și popor“, este de părere Maria G.. „Ar trebui în fiecare oraș“, este de părere Ion P., părere împărtășită și de Cornel. „Un om nevinovat și condamnat politic ,trebuie susținut necondiționat“, crede Mircea.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel