Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Liviu Dragnea spera să scape azi de închisoare. Un judecător a făcut o cerere neaşteptată
WhatsApp
Se prelungește așteptarea lui Liviu Dragnea, care spera să scape azi de pedeapsa de 3 ani și 6 luni primită anul trecut. Tribunalul București a amânat cu două săptămâni judecarea contestației depuse de apărarea fostului lider PSD, la începutul anului.
Sursa foto: captură Digi 24

În primele zile ale anului, apărătorii lui Liviu Dragnea au depus la Tribunalul Bucureşti şi la instanţa supremă o contestaţie la executare, cerând eliberarea de îndată a clientului lor. Ei invocau nereguli în modul în care au fost constituite completurile de judecători care l-au condmnat pe Liviu Dragnea.

Tribunalul Bucureşti fixase pentru azi termen de judecată pentru această solicitare, dar, în urmă cu două zile, judecătorul care a primit acest caz prin sistemul de distribuire aleatorie a făcut cerere de abţinere, care a fost admisă de unul dintre colegii lui, relatează Digi 24. Judecătorul a invocat că s-a susţinut în spaţiul public că imparţialitatea sa ar putea fi afectată pentru că anul trecut a participat la proteste ale magistraţilor.

Dosarul a fost repartizat iar prin sistemul aleatoriu şi a primit termen în 29 ianuarie.

Săptămâna viitoare, în 21 ianuarie, Liviu Dragnea aşteaptă o altă decizie de la instanţa supremă, unde a invocat alte motive pentru a fi eliberat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel