Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Liviu Dragnea, prima zi ONOMASTICĂ în spatele gratiilor. Anul trecut petrecea într-un club de lux din capitală
WhatsApp
Fostul șef al PSD, Liviu Nicolae Dragnea, își aniversează pentru prima dată ziua onomastică în spatele gratiilor.  Pe 28 octombrie a fost ziua sa de naștere, sărbătorind-o, de asemenea, în închisoare.

Anul trecut, toți parlamentarii PSD erau invitați la un club din zona Floreasca din capitală pentru a sărbători ziua onomastică a șefului de partid. „Voia bună este binevenită, dar vă rugăm să nu vă formalizaţi cu cadouri", era mesajul pe care Dragnea l-a trimis către toți aleșii PSD invitați.

Anul acesta, petrecerea va fi cu mult mai...austeră pentru fostul lider PSD, care va sărbători onomiastica alături de colegii de detenție.

Citește și:  Codrin Ştefănescu, MESAJ pentru Liviu Dragnea: "Te aşteptăm cât mai curând ACASĂ!"

Și Filiala PSD Teleorman pare că a uitat de aniversarea fostului său șef. De ziua lui de naștere, pe 28 octombrie, PSD Teleorman posta pe Facebook un mesaj special pentru Dragnea - ”Astăzi este despre PATRIOTUL care ne-a INSUFLAT în ultimii ani PUTEREA de a continua să luptăm pentru ROMÂNIA! LA MULȚI ANI, LIVIU DRAGNEA! Suntem cu sufletul alături de dumneavoastră!”, se arăta în postarea de pe contul de Facebook al organizației județene în 28 octombrie.

Și astăzi, membrii filialei pe care a condu-so, i-au făcut urări de ziua lui onomastică: „Un gând bun, urări de bine, sănătate, dorințe împlinite și un sincer "La mulți ani!", domnule Liviu Nicolae Dragnea!“, se arată în postarea de pe Facebook.

Pe 27 mai, Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, iar acum este întemnițat la penitenciarul Rahova.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel