Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Liviu Dragnea, despre scandalurile din PSD: "E o expresie aici, unde sunt eu: BAHAUS!"
WhatsApp
Liviu Dragnea comentează din spatele gratiilor scandalurile din PSD, deviind subiectul spre actualul Guvern şi măsurile pe care le-a luat Executivul în perioada pandemiei de coronavirus.

"Eu nu am avut o relaţie foarte bună cu Marian Vanghelie de-a lungul vremii, în schimb Marian a avut... mie îmi place că Marian e un om autentic, dar el a avut o expresie folosită în politică "mişcare browniană", mai e o expresie aici unde sunt eu, "bahaus", toţi se ceartă, scandal. Sigur că nu îmi place să văd ce se întâmplă.

Ar fi fost poate firesc să se întâmple asta în primele luni după ce am plecat eu, dar a trecut un an și ceva. Dacă tot l-au pus pe Marcel Ciolacu interimar, să îl sprijine. Acum să îl dea jos pe omul care l-au susținut... Acum habar nu am ce face Marcel Ciolacu. Eu doar mai aud nemulțumiri de aici.

De aici România și zona politică se vede altfel, se vede într-un mod real. Aici nu mai am cum să fiu presat permanent de manipulări, de expresii jignitoare", a spus Liviu Dragnea, pentru Realitatea PLUS.

Fostul şef al PSD a continuat apoi discuţia despre Guvernul PNL şi critică măsurile luate în timpul pandemiei de coronavirus, acuzând că liberalii vor să facă o campanie electorală împotriva sa.

"Lucrurile sunt foarte simple.E o democrație mincinoasă astăzi în România, unde drepturile sunt în situația de a fi devenit un moft, majoritatea oamenilor de afaceri au probleme, multe firme în prag de faliment, programele din agricultură s-au suspendat, subvenția din agricultură nu e dată

În ceea ce privește salarizarea, sistemul de pensii, lucrurile sunt într-o permanentă schimbare.

Și se dă vina într-una pe pandemie. Acum e clar că se dorește continuarea acestui sistem, acestei atitudini.

Vor să construiască campaniile electorale împotriva mea.

De aplecat nu o să mă aplec şi nu o să îngenunchez. Sunt animat de nevinovăţie.

Sunt nevinovat şi cred că din ce în ce mai puţină lume mai crede altceva, dar deja, vorba lui Adrian Năstase, anormalitatea a devenit normalitate", a mai spus Liviu Dragnea, în interviul acordat pentru Realitatea PLUS.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel