Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Lilith, influență miraculoasă pentru zodii, în week-end. Astrolog: „Aduce la suprafață niște lucruri pe care nu le-ați făcut corect“
WhatsApp
Astrologul Daniela Simulescu a făcut câteva reviziuni pentru week-endul care se apropie. Dacă vă veți simți obosiți și fără chef, iată care ar putea fi motivul.

Lilith, regina nopții sau Luna Neagră formează un trigon în Venus, lucru care va scoate la suprafață unele adevăruri ascunse.

„Luna este azi în Vărstor, dar se va duce în Pești în week-end. Vom fi moleșiți, slăbiți, sleiți, fără chef...  Dar mai avem și un Venus în trigon cu Lilith. Sună bine asta, deși, pentru unii dintre voi, Lilith sună... nu foarte bine.  Da, Lilith poate duce la suprafață niște lucruri pe care nu le-ați făcut corect și acum le va aduce la suprafață.

Acest trigon  al lui Venus cu Lilith, pentru că avem o Lună in Pești stăm mai mult în casă, singuri sau cu partenerul, ne va da de gândit la ce ne face nouă plăcere și cum am putea să ne facem nouă pe plac, dar și celuilalt, într-o relație. E un weekend numai bun de stat în casă și de multă pasiune“, explică astrologul Daniela Simulescu. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel