Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Lidia Fecioru dezvăluie secretele atragerii banilor. „Am fost la ei, în Belgia. Călcau pe bani! De la ei am învățat“
WhatsApp
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, la ”Adevăruri Ascunse”, de la Antena 3, despre secretele atragerii banilor. Iată ce nu ar trebui să faci niciodată pentru a păstra energia banilor în casa ta și un secret pentru a-ți păstra abundența în interiorul căminului.
Top CINCI cei mai atrăgători bărbaţi, în funcţie de zodie. Clasament realizat de Lidia Fecioru

Banii au o energie proprie.  Lidia Fecioru dezvăluie cum putem ajunge la prosperitate, respectând câteva reguli simple și ce nu ar trebui să facem niciodată.

În primul rând spune că, după ce ne plictisim de un lucru sau nu îl mai folosim, nu este bine să îl aruncăm la gunoi,  ci e bine să îl donăm. sau să îl lăsăm într-un loc ăn care cineva care ar putea avea nevoie de acel lucru să îl poată lua.

Lidia Fecioru dezvăluie secretele atragerii banilor

 

„E foarte important să facem aceste lucruri pentru că ne dăm bogăția din casă, ne dăm informația, ne dăm venitul, ne dăm norocul la bani. Când le aruncăm, ne aruncăm norocul practic. Dacă le dăm cu drag nu e nicio problemă, că ne detașăm de ele. Dacă le aruncăm, ne aruncăm nouă norocul“, a afirmat bioenergoterpeutul.

În plus, Lidia Fecioru spune că este bine ca sâmbăta să gătim și nu să facem curățenie, așa cum poate cei mai mulți dintre noi obișnuiesc. Ea spune că miercurea și joia sunt zilele cele mai potrivite pentru a curăța casa, lunea este cel mai contraindicat să facem astfel de activități, iar sâmbăta să fie rezervată pregătirii mesei pentru duminică.  

Te-ar putea interesa și: Baba Vanga, ritual cu un ou pentru noroc la bani și fericire. Verificat și la îndemâna oricui de făcut

„E bine să facem întâi curățenie în colțul camerelor, că acolo se strânge tot ce e negativ. Întâi scoatem preșurile și patul îl facem la sfârșit.

Eu îi învăț pe toți, întâi să facă curat în hol. Să începi de la ușă. Să nu maturi spre ușă, să maturi înapoi. Să nu dai bogăția afară pe ușă. E foarte bine din ultima cameră, pentru că aduci bogăția în centrul casei.

Poate e bine să punem și lucruri de feng shui. Un pom al banilor, care ne ajută și la creativitate. Mai putem pune broască cu banul în gură, dar nu trebuie să o pui sus, trebuie să o lași jos“, recomandă Lidia Fecioru.

Încearcă și: Borcan magic pentru prosperitate și abundență: Banii vor veni rapid la tine

Lidia Fecioru:  „Am fost la ei, în Belgia. Călcau pe bani! De la ei am învățat“

 

Ea își aduce aminte de  un episod pe care l-a trăit când era în vizită la niște amici, în Belgia. „Am fost acum câțiva ani în Belgia, la o familie de evrei. Și aveau monezi aruncate în toată casa, pe jos. Și toată casă era cu monede pe jos. Călcau pe bani. Și întradevăr, erau foarte bogați, dar călcau pe bani. Le strângeau într-un colț, măturau, spălau, după care le înșirau înapoi. De la ei am învățat. Și am sub covor, în sufragerie, am aruncate monede și covorul e deasupra. Pe hol am un preș și las acolo bănuți. Am sub masă în bucătărie, că am masă de sticlă, și sub fața de masă am bancnote băgate. Sunt lucruri care atrag bunăstarea“.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Lifestyle Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel