Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Licitație inedită în Danemarca. Un fan Beatles cere 40 000 de euro pentru o înregistrare
WhatsApp
Fanii trupei Beatles pot participa la o licitație organizată în Danemarca. O înregistrare unică,  de aproximativ 30 de minute,  este vândută cu 40 000 de euro.
40 000  de euro pentru vocea lui John Lennon, licitație inedită

Înregistrarea este realizată de câțiva fani ai trupei Beatles din Danemarca. A devenit prețioasă, deoarece nu a fost făcută niciodată public. Ei au întâlnit membrii formației în urmă cu 50 de ani, iar fondatorul John Lennon a cântat live în mod emoționat, relatează Agerpres.

"Am intrat în sufragerie şi i-am văzut pe John şi Yoko stând pe canapea, a fost fantastic", îşi aminteşte Karsten Hojen, unul dintre proprietarii preţiosului suvenir, vândut alături de fotografii din celebra zi şi de un exemplar din ziar.

Eram aşezat lângă Yoko Ono, iar John Lennon stătea lângă Yoko şi am stat de vorbă, ne-am distrat bine. Şi-a întins picioarele pe masă şi purta şosete de lână. A fost pur şi simplu cosy", mărturiseşte acesta, ajuns la vârsta de 68 de ani, notează sursa citată. 

Licitația va avea loc astăzi, în Copenhaga, la muzeul principal. Prețul minim de pornire este de 27 000 de euro și se speră a se ajunge la 40.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Monden Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel