Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
L-au CONCEDIAT. Dar GESTUL făcut când a semnat lichidarea i-a adus un NOU JOB, mai bine plătit, în publicitate
WhatsApp
Un bărbat care urma să fie concediat, a adus un CLOVN la întâlnirea cu şefii săi. Legislația îi permite să aducă o persăană pentru srijin moral. Gestul său i-a adus un alt contract într-o companie de publicitate.

Joshua Jack Thompson lucra de cinci luni la o firmă de publicitate din Auckland, FCB New Zealand, având rol de copywriter, când a primit un e-mail de la angajator: "Veşti rele. Avem o întâlnire pentru a discuta despre slujba ta".

Compania pierduse un client important şi a decis să facă disponibilizări.

Având perspectiva unui întruniri tensionate şi simţind nevoia de a avea suport emoţional, Thompson, care lucrează şi ca actor de comedie, a ales să angajeze ajutor profesionist. A plătit 200 de dolari şi a angajat un clovn.

Legislaţia din Noua Zeelandă le permite angajaţilor să aducă o persoană pentru sprijin emoţional, în cazul unor şedinţe disciplinare sau alte situaţii precum concedierea.

În timpul întâlnirii, clovnul, "Joe", a realizat animale din baloane, producând zgomote, astfel încât şefii lui Thompson i-au cerut de câteva ori să facă linişte.

Clovnul a mimat apoi plânsul, în timp ce îi erau înmânate actele de disponibilizare.

O fotografie realizată în timpul întrunirii, apărută în presa locală, îl arată pe Thompson stând pe scaun destul de relaxat pentru cineva care era concediat.

Thompson a declarat pentru postul de radio Magic Talk: "Am fost concediat, dar restul a mers uşor".

Din fericire, acesta nu va fi mult timp şomer, primind o ofertă de lucru de la agenţia de publicitate australiană DDB, relatează MEDIAFAX.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Inedit Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel