Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Klaus Iohannis, răspuns pentru Știri Diaspora: AȘA vreau să arate Guvernul
Preşedintele Klaus Iohannis a explicat, într-un răspuns acordat EXCLUSIV jurnalistului ŞtiriDiaspora.ro, Bogdan Bolojan, despre cum și-ar dori să arate Guvernul după 6 decembrie, data alegerilor parlamentare.
presidency.ro

„Ieri, la un an de la preluarea celui de-al doilea mandat ați făcut declarații și a acuzații extrem de grave la adresa PSD. Mai există vreo șansă ca după alegerile din 6 decembrie, dacă scorul electoral o va permite, să mai acceptați acest partid al trecutului la guvernare?“, a fost întrebarea jurnalistului Știri Diaspora, Bogdan Bolojan.

„NU. Eu am spus-o și ieri și, spre supărarea unora și altora, fac afirmații de tipul... După părerea mea, după alegeri, e bine să avem un Guvern și o majoritate în jurul Partidului Național Liberal. Fiindcă ei au stat un an singuri, când toți ceilalți s-au cam retras în posturi de expectativă, ca să nu fiu greșit înțeles și au mișcat lucrurile. Cred că este o șansă pentru România ca să reformăm statul, marile sisteme publice și să facem o Românie normală, cum m-am exprimat eu în campania mea de prezidențiale“, a răspuns șeful statului.

 

[citeste si]

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?