Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Klaus Iohannis, o nouă întâlnire cu Ludovic Orban. Ce vor DISCUTA. ULTIMĂ ORĂ
WhatsApp
Premierul Ludovic Orban va avea astăzi o nouă întrevedere cu Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, pentru a continua analiza ministerelor. La întâlnirea de lucru va participa și vicepremierul Raluca Turcan, dar și ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș.
presidency.ro

Întrevederea de lucru între Ludovic Orban, președintele Klaus Iohannis, vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Fondurilor Europene Marcel Boloș va avea loc la ora 10:00, la Palatul Cotroceni, potrivit agendei oficiale a premierului.

Discuțiile vizează o analiză a situației ministerelor la o lună de la învestirea Guvernului.

Joi, 5 decembrie, premierul Ludovic Orban a analizat împreună cu Klaus Iohannis activitatea Ministerului Muncii, al Mediului și al Ministerul Tineretului și Sportului. Șeful Executivului a susținut că este normal să existe dialog permanent între Guvern și Președinție.

„Este firesc ca între președinte și Guvern, ambele ramuri ale puterii executive în stat, să existe un dialog permanent, o colaborare, o coordonare a politicilor publice, a acțiunilor și asta se întâmplă. Am avut o analiză pe trei domenii coordonate de trei miniștri, o analiză pe domeniul muncii, protecției sociale cu doamna ministru Violeta Alexandru. De asemenea cu domnul ministru al Mediului, Costel Alexe și cu ministrul Tineretului și Sporturilor", a spus Ludovic Orban, după întâlnirea avută cu Klaus Iohannis la Cotroceni.

De altfel, și președintele Klaus Iohannis a afirmat că discuțiile sunt pozitive.

Un alt subiect care ar putea fi abordat vizează bugetul de stat, în contextul în care Ludovic Orban ar vrea să vină cu proiectul de buget în Parlament, iar Klaus Iohannis ar vrea o asumare a răspunderii de către Guvern.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Politică Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel